Over Hoorliving

null

Hoorliving is een kleinschalig en onafhankelijk hoorcentrum, maar wil grootse dingen doen!

Wij bekommeren ons niet alleen om uw oren maar om uw totale beleving. Zo is ieder persoon uniek met zijn eigen verhaal. En net omdat dit verhaal zo belangrijk is, nemen we hiervoor uitgebreid onze tijd.

Ook wij hebben ons verhaal! Maak hieronder kennis met Annelies en Inneke, de audiologen van Hoorliving.

Annelies Vastmans

Audiologe

Ik ben Annelies Vastmans, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik woon met mijn gezin in Hulshout. Ik ben in 1991 afgestudeerd als logopediste. Twee jaar later behaalde ik mijn post-graduaat Audiologie.

Meer dan 20 jaar heb ik mijn eigen logopediepraktijk gehad. Dan vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan als audicien in een hoorcentrum. Na twee jaar gewerkt te hebben in deze keten wist ik dat dit niet de manier was waarop ik wilde werken. Ik had vooral moeite met de constante tijdsdruk waarbij een klant na 45 minuten weer terug buiten moest staan. Daarenboven draaide alles om het behalen van onze maandelijkse target.

Daarom besloten Inneke en ik om zelf te starten met een hoorcentrum waarbij de kwaliteit voorop staat en niet de kwantiteit.

Met mijn levenservaring kan ik een echt luisterend oor zijn voor de cliënt en heb ik een groot empatisch vermogen en een dosis geduld.

Inneke Verboven

Audiologe

Ik ben Inneke Verboven en woonachtig te Noorderwijk. Ik heb 3 dochters (waarvan jammer genoeg 1 sterrenkindje) en 1 zoontje. Ik ben afgestudeerd in 1999 als logopediste en in 2000 heb ik mijn extra jaar audiologie vervolmaakt. Onmiddellijk na het behalen van mijn diploma ben ik op zelfstandige basis gestart met het aanpassen van hoortoestellen in een hoorcentrum in Merksem.

Ondertussen heb ik 18 jaar praktijkervaring opgedaan in verschillende hoorcentra in de Kempen. De laatste tien jaar kreeg ik de kans om in Mol een klein winkeltje uit te bouwen tot een bloeiende zaak. Ik heb dit jarenlang met hart en ziel gedaan, toch werd de druk op verkoop hoger en de tijd voor de klant steeds beperkter.

Een lichtpuntje op het einde van mijn loopbaan was Annelies. Samen droomden we toen al – tussen alle tijdsdruk door- van ons “eigen verhaal”. Na een fusie met een nog grotere keten klopte voor mezelf het plaatje niet meer en werd het me duidelijk dat ik een ander pad moest bewandelen.

En hier staan we dan, allebei boordevol energie, om ons hart te volgen en voor die droom te gaan. Mijn motto is “Behandel je klanten zoals je zelf behandeld wil worden!”.